Helgutbetalning

Som du säkert redan vet så är snabblån otroligt flexibla. Faktum är att inget annat lån på marknaden är lika flexibelt som ett snabblån. Du kan låna på dagtid, kvällstid, utan UC, utan ränta och dessutom kan du även låna på helgen. Det är inte alltid helt lätt att veta exakt när man är i behov av pengar. Det är minst lika troligt att man drabbas av en stor utgift på helgen som under veckan. Att det då finns möjlighet att ta ett snabblån är självklart väldigt uppskattat.

I denna artikel ska vi berätta mer om snabblån med helgutbetalning. Kanske är det allra första gången som du ska ansöka om ett snabblån på helgen? Då är det inte helt enkelt att veta vad som gäller. Oroa dig inte, vi ska berätta allt vi vet.

Varför snabblån på helgen?

Vi har mycket att tacka den höga konkurrensen mellan långivare för. Det är trots allt denna som gjort att allt fler långivare erbjuder allt flexiblare snabblån. Att kunna låna pengar på helgen är en möjlighet som många uppskattar, eftersom man lika gärna kan vara i behov av pengar då.

Kanske kommer du på att du måste betala någon som du är skyldig pengar, men du har inte de pengarna just då. Då kan ett snabblån med helgutbetalning rädda dig tills lönen trillar in på kontot. Eller kanske strosar du omkring på stad och snubblar över den perfekta kaffemaskinen som du länge velat köpa. Kaffemaskinen är dessutom nedsatt och du vill inte riskera att missa erbjudandet. Dock är det en vecka tills lönen kommer och du har helt enkelt inte råd. Med ett snabblån på helgen kan du enkelt betala tillbaka pengarna så fort du fått lön.

Så lånar du på helgen

Om du är intresserad av att låna på helgen finns det en del saker du bör kontrollera innan du ansöker. Uppstår det missförstånd som du märker i efterhand kommer du få pengar tidigast följande bankdag. Låt oss gå igenom vad du bör tänka på.

  • Se till att kontoret har helgöppet. Många kontor tar emot ansökningar hela veckan, men själva lånen betalas endast ut under arbetstid. Se därför till att kontoret faktiskt har öppet under helgen.
  • Kontrollera att långivaren erbjuder direktutbetalningar och att ni använder er av samma bank. Om ni har olika banker kommer du inte få dina pengar förrän nästa bankdag. Med andra ord är samma bank en förutsättning för att du ska få dina pengar under helgen. Har du dock en av Sveriges vanligaste banker är det sällan svårt att hitta en långivare som erbjuder helgutbetalningar till ditt konto.
  • Ansök med goda marginaler tills kontoret stänger. Skickar du in din ansökan bara några minuter innan kontoret stänger finns det risk för att de inte hinner behandla din ansökan. Kanske är det en stressig dag på kontoret. Då är det bättre att ta det säkra före det osäkra. Hinner lånet inte betalas ut kommer du få pengarna direkt när kontoret öppnar igen.

Snabblån på helgen – akta dig för impulsköp

Något som är viktigt att tänka på när det gäller snabblån på helgen är att inte låna till impulsköp. Vi förstår att det kan vara lockande att låna lite extra pengar under lördagsshoppingen, under barrundan eller när du klickar dig in på ditt favoritcasino. Tänk igenom beslutet att låna noggrant så du inte behöver betala onödiga räntor för något du inte ens behövde.

Kommentarer inaktiverade.

Topp 3 långivare
Ferratum

Låna 500 kr - 20 000kr

Accepterar med betalningsanmärkning

Läs mer om Ferratum
Risicum

Utbetalning direkt till Handelsbanken och Nordea

SMS – lån utan ränta

Läs mer om Risicum
Everyday+

Ingen kreditupplysning tas hos UC

Låna upp till 20 000 kr

Läs mer om Everyday+